Managed Security Services

Fokuser på forretningen - lad os drifte din it-sikkerhed

Øgede krav til performance, compliance og sikring af forretningskritiske værdier stiller store krav til din virksomheds it-sikkerhed. Dine it-medarbejdere skal både understøtte vækst og sikre virksomhedens kritiske værdier. Dubex har mere end 18 års erfaring med Managed Security Services, der frigiver ressourcer til at udvikle forretningen på basis af et passende sikkerhedsniveau.

Få overblik over kritiske hændelser i dit netværk

Dubex’ Security Analytics Center (SAC) overvåger og analyserer hændelser og angrebsmønstre i dine logfiler og kontakter dig ved kritiske alarmer. 

Læs mere

Gør medarbejderne til en del af din it-sikkerhed

Med et minimalt ressourceforbrug hjælper Dubex med at uddanne dine medarbejdere, så de bliver bevidste om trusler og ved hvordan de skal håndtere dem. 

Læs mere

Få et hurtigt og effektivt Incident Response

En hurtig og målrettet indsats er afgørende, når din virksomhed bliver ramt. DIRT rykker ud med viden og værktøjer, der hurtigt identificerer og løser problemer.

Læs mere

Det siger vores kunder

"Vi har fået mange flere loggenererende enheder, så jeg tør slet ikke sætte tal på, hvor mange mandetimer vi sparer"

Peter Hedevang Christensen
IT-chef, Sund og Bælt

Læs hele kundecasen

"Vores medarbejdere har stor viden om it-sikkerhed, men Dubex awareness programmet har sat yderligere fokus på hvor vigtig it-sikkerhed er i vores digitale hverdag."

Søren Kromann
Forvaltningsdirektør, KOMBIT A/S

"Vi har gjort brug af Dubex Incident Response Team, som er nogle særdeles kompetente ”ghostbusters”. De hjalp os med at stoppe angrebet lynhurtigt, undersøge skaden og komme op i drift igen"

Carsten Lundberg
CIO, Widex

Kontakt mig
Om Dubex A/S

Dubex er Danmarks førende, forretningsorienterede it-sikkerhedsspecialist. Vi leverer og supporterer sikkerhedsløsninger til over 500 lokationer globalt og har siden 1997 hjulpet private og offentlige virksomheder med at håndtere risici, imødekomme forandringer og understøtte en fleksibel vækst.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring vores virksomhed, løsninger eller andet af interesse.

Telefon (+45) 3283 0430
E-mail: info@dubex.dk
CVR nummer: 19 55 66 03

København

Gyngemose Parkvej 50
DK-2860 Søborg

Aarhus

Bredskifte Allé 11
DK-8210 Aarhus V

Bliv kontaktet