Dubex Awareness-uddannelsesprogram

Kom godt i gang med sikkerheds-awareness

Dubex Awareness-uddannelsesprogram stiller skarpt på generelle og specifikke trusler og sikrer, at alle medarbejdere ved, hvordan de skal handle, når de oplever noget mistænkeligt. Programmet leveres som en samlet pakke inkl. printmateriale og projektledelse. Det kræver således et minimalt forbrug af dine ressourcer.

 

Den største trussel kommer indefra

Digitalisering skaber nye vækstmuligheder, men øger samtidig virksomhedens sårbarhed i forhold til at sikre performance, compliance og følsomme data. Den eksplosive vækst i ny malware, ransomware, phishing-mails mv. stiller store krav til dine interne sikkerhedsforanstaltninger og medarbejdernes viden omkring digital adfærd. Den største trussel kommer nemlig indefra, hvor medarbejdere utilsigtet kommer til at kompromittere sikkerheden – og det er som regel kun et spørgsmål om tid, før det går galt.

 

Over 10.000 brugere er lige nu i gang med et Dubex Awareness-uddannelsesprogram

Dubex Awareness-uddannelsesprogram stiller skarpt på generelle og specifikke trusler og sikrer, at alle medarbejdere ved, hvordan de skal handle, når de oplever noget mistænkeligt. Programmet leveres som en samlet pakke inkl. printmateriale og projektledelse. Det kræver således et minimalt forbrug af dine ressourcer.

Uddannelsesprogrammet er udviklet i tæt samarbejde mellem Dubex' Governance, Risk & Compliance-specialister, ISO27001-specialister, sikkerhedsspecialister samt kommunikationsspecialister for at opnå optimalt udbytte. Programmet udvikles kontinuerligt i takt med, at vi oplever nye udfordringer i forhold til den digitale adfærd.

Afprøv vores responsive e-læringskurser

Få demoadgang til
Dubex Awareness-e-kurserDubex e-læringskurser består af forskellige læringsmoduler og interaktive elementer, der forlænger brugerens opmærksomhed

Den rigtige awareness-pakke til din organisation

Med udgangspunkt i din virksomheds behov og ønsker for awareness, kan du vælge imellem fire versioner af Dubex’ Awareness-uddannelsesprogram: Awareness E-courses, Awareness Compliance, Awareness Change og Awareness Long-Term:

Den rigtige sikkerhed til markedets bedste pris

Dubex leverer awareness-uddannelse, der matcher din virksomheds behov og budget

Prisen starter fra:

  • Awareness-uddannelse for en organisation med 100 medarbejdere starter fra kr. 19.995 DKK
  • Awareness-uddannelse for en organisation med 1.000 medarbejdere starter fra kr. 79.995 DKK

Kontakt Dubex og få en dialog om, hvad der er den rigtige sikkerhed til den bedste pris for jer.

Awareness-uddannelse er en god business case

Når vi ser på potentialet af awareness-uddannelse og det risikobillede, der tegner sig, når Dubex’ sikkerhedsspecialister besøger forskellige organisationer, så oplever vi, at det som oftest er en god forretning, at bevæge sig højere op på awareness-modenhedskalaen.

Se en konkret business case her:

Awareness-business case & return-of-investment

Optimal indlæring opnås på modersmålet

Dubex Awareness-materiale og e-kurser kan leveres på alle sprog.

Dansk, svensk, engelsk og norsk er inkluderet i standardpriserne.

Udnyt ISO 27001 og bliv klar til EU-persondataforordningen

EU-persondataforordningen stiller krav til en klar fordeling af ansvar, samt oplysningskampagner og uddannelse af det personale, der medvirker ved behandlingsaktiviteter. I forbindelse med implementeringen af forordningen, anbefaler vi, at din virksomhed læner sig op af principperne i ISO 27001-standarden, da denne beskæftiger sig med informationssikkerhed genereltog er et godt værktøj til efterlevelse af forordningens krav.

Se hvor sikkerheds-awareness omtales i EU-persondataforordningen og ISO

Klaus Kongsted, CRO i Dubex, understreger i videoen ovenfor, at man ikke kommer uden om awareness i forbindelse med ISO 27001 og EU-persondataforordningen.

 

Kundecases

"Efter forløbet lavede vi en phishing-test igen. Dette viste at antallet af medarbejdere, der faldt i, var faldet med mere end 50 procent."

Pierre Van Wonterghem 
it-sikkerhedsleder, SEAS NVE

Kundecase: SEAS-NVE

"Vores medarbejdere har stor viden om it-sikkerhed, men Dubex awareness programmet har sat yderligere fokus på hvor vigtig it-sikkerhed er i vores digitale hverdag."

Søren Kromann
Forvaltningsdirektør, KOMBIT A/S

Kundecase: Kombit

 

I dag er vores medarbejdere bevidste om, at it-sikkerhed er et fælles ansvar

Lars Steenberg
it-chef, TryghedsGruppen

Kundecase: Tryghedsgruppen

De bruger Dubex Awareness-uddannelsesprogram

Bliv kontaktet