Incident Response og beredskab

Få et effektivt beredskab med Dubex Incident Response Team

Når et angreb sætter din virksomhed ud af spil, er en hurtig og målrettet indsats afgørende. Dubex’ specialister rykker ud med de rette værktøjer og viden til hurtigt at identificere problemet, afværge angrebet og få din virksomhed op at køre igen i løbet af få timer.

Hackere kan få adgang til din virksomhed, hvis de har motivationen og midlerne. Og det har de. De udvikler og benytter hele tiden nye teknologier. Data i skyen og outsourcing af løsninger til 3. parter mv. gør det mere kompliceret for virksomheder at reagere på angreb, fordi de mangler indsigt i deres kritiske infrastruktur, der håndteres af andre virksomheder. Samtidig er angreb blevet mere avancerede, målrettede og hyppige.  

Mange virksomheder oplever daglige angreb på deres systemer. Når uheldet sker og din virksomhed udsættes for angreb er en hurtig indsats afgørende. Incident Response kan ikke automatiseres, da både netværk og angreb er forskellige. Derfor er der behov for dybdegående og specialiseret viden om både trusler og teknologier.

Hurtigt og effektivt Incident Response

Dubex ved, hvor vigtig en hurtig indsats er, når uheldet er ude. Vi har derfor etableret et specialiseret Incident Response-team, der rykker hurtigt ud og hjælper virksomheder med at genetablere systemerne og identificere kilden til problemet. De hjælper med at skabe overblik over situationen og lægge en plan for den samlede indsats, så konsekvenserne ved sikkerhedshændelsen minimeres.

Vores sikkerhedskonsulenter har en dybdegående indsigt i værktøjer og processer, der kan begrænse skaderne ved et angreb og hjælper med at reetablere backup og recovery system mv. i tilfælde af kompromittering. De kan eksempelvis hurtigt skanne store mængder logfiler og lokalisere problemet ved hjælp af særlige programmer og erfarne øjne, der tilsammen formår at spotte mønstre, der afviger fra normalen.

Dubex Incident Response-team tilbyder 24 timers support, hvor vores ”sikkerhedsambulance” rykker ud med udstyr og specialistviden, der sikrer dig den rette rådgivning og proces for at lokalisere, isolere og afhjælpe sikkerhedshændelser. 

Kontakt Dubex, hvis du vil høre mere om Dubex Incident Response-team

Kundecase

"Vi har gjort brug af Dubex Incident Response Team, som er nogle særdeles kompetente ”ghostbusters”. De hjalp os med at stoppe angrebet lynhurtigt, undersøge skaden og komme op i drift igen"

Carsten Lundberg
CIO, Widex

Kundecase: Widex

 

Kom på forkant med EU-persondataforordningen

Kan du redegøre for et sikkerhedsbrud og fremlægge de igangsatte tiltag for relevante myndigheder inden for 72 timer efter at bruddet er opdaget?
Når EU-persondataforordningen træder i kraft, bliver det et krav. Det kræver, at du har styr på beredskabet.

Din indberetningspligt

Rasmus Lund, Advokat med speciale i persondataret & partner i Delacour, giver et indblik i din virksomheds indberetningspligt fra et juridisk perspektiv.

Beredskabet er en vigtig del

Klaus Kongsted, CRO i Dubex, uddyber hvorfor beredskabet er et vigtigt værktøj til overholdelse af indberetningspligten og andre krav i EU-persondataforordningen.

De bruger Dubex Incident Response Team

Bliv kontaktet